René Hijlkema

Welkom op de website ven René Hijlkema

Mijn naam is René Hijlkema, voormalig werkzaam in de beveiligingssector en nu oprichter van ​StopAgressie.nl, waar ik als trainingsacteur organisaties ondersteun bij het creëren van een veilige en ​respectvolle werkomgeving. Mijn expertise wordt ingeroepen door verschillende bedrijven voor training ​en acteeropdrachten, waardoor ik een breed scala aan ervaring heb opgebouwd.

Bij StopAgressie.nl bieden wij op maat gemaakte trainingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften ​van uw organisatie. Of het nu gaat om het omgaan met agressie, het verbeteren van ​communicatievaardigheden of het verhogen van de weerbaarheid van uw medewerkers, wij staan klaar ​om u te ondersteunen.

Daarnaast ben ik bevoegd en bekwaam in het maandelijks onderhoud van brandmeld- en ​ontruimingsinstallaties. Momenteel verzorg ik deze werkzaamheden voor diverse scholen en kerken in ​Friesland, waarbij ik ook actief ben als preventiemedewerker bij de Evangelische Gemeenschap in Sneek. ​Onder de naam Buro Hijlkema ben ik u graag van dienst op het gebied van brandveiligheid en preventie.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en een veilige omgeving voor uw organisatie te creëren.

Met vriendelijke groet,

René Hijlkema

StopAgressie.nl / Buro Hijlkema

Scan de code