Trainingen

Stopagressie biedt verschillende trainingen aan die gericht zijn op het omgaan met agressie en het bevorderen van een veilige en effectieve omgeving. Deze trainingen zijn ontworpen om professionals en individuen te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en strategie├źn om agressief gedrag te de-escaleren en constructieve communicatie te bevorderen.

Trainingen die wij geven

Trainingen

Training omgaan met agressie: zelfverzekerdheid vergroten

Training omgaan met agressie: zelfverzekerdheid vergroten

Deze training is geschikt voor alle organisaties die te maken kunnen krijgen met agressief gedrag op de werkvloer. De training vergroot de zelfverzekerdheid van jouw medewerkers en team bij het omgaan met agressie en emoties van anderen.

Pesten doen we niet!

Dit programma is specifiek ontworpen om bedrijven en onderwijsinstellingen te helpen bij het voorkomen en aanpakken van pestgedrag op de werkvloer en in de klas.

Effectieve Afstandstechnieken voor Persoonlijke Veiligheid

Effectieve Afstandstechnieken voor Persoonlijke Veiligheid

Weten wat je kunt en in staat zijn jezelf en anderen te beschermen. Iemand op afstand houden of gepast leren ingrijpen

Leren effectief te communiceren.

Leren effectief te communiceren.

Effectieve communicatie begint bij jezelf, ook op je werk. Aan je mondelinge vaardigheden en gesprekstechnieken schaven, heeft dan ook direct nut. In deze communicatie training leer je hoe je meer uit je gesprekken haalt. Je wordt je bewust van hoe je overkomt op anderen.

Naast de onderstaande trainingen bieden wij ook op maat gemaakte (agressie)trainingen aan.

Neem nu contact op
Scan de code