Training omgaan met agressie: zelfverzekerdheid vergroten

Deze training is geschikt voor alle organisaties die te maken kunnen krijgen met agressief gedrag op de werkvloer. De training vergroot de zelfverzekerdheid van jouw medewerkers en team bij het omgaan met agressie en emoties van anderen.

Wat is het?

In de zorg of in de publieke ontkom je haast niet aan emoties en/of agressief gedrag. Van cliënten, familieleden, mantelzorgers, bezoekers en misschien wel je collega’s. In je rol als medewerker in de publieke sector agressief behandeld worden, frustreert. Elke vorm van agressie heeft impact. Welke vorm van agressie je ook tegenkomt, het is belangrijk dat jij als zorgprofessional, buschauffeur of ambtenaar daar mee om leert gaan. Zo creëer je een veilige (werk)omgeving. 

Tijdens deze training leer je hoe je oplopende emotie vroegtijdig signaleert. Je gaat aan de slag met diverse verbale interventies om de stijgende curve te stabiliseren en de spanningen te laten zakken. Samen met je medecursisten verdiep je in situaties en de daarbij komende emoties uit met ondersteuning van een trainingsacteur.

Doordat de training wordt gegeven door vakinhoudelijke experts op het gebied van zorg en beveiliging, fysieke weerbaarheid, theater én training, is het een allround pakket. Na het volgen van deze training sta jij steviger in je schoenen en weet jij met een koel hoofd de-escalerend op te treden in complexe situaties.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedere zorgorganisatie, die te maken krijgt of kan krijgen met agressief gedrag. Door middel van deze training wordt jouw medewerker en jouw team zelfverzekerder in het reageren op en/of beter wil leren omgaan met agressie en emotie bij anderen.

Jouw Resultaat

 

 

 

 

Het herkennen van verschillende vormen van agressie en het zelfvertrouwen hebben om hier goed mee om te kunnen gaan, heeft invloed op jouw productiviteit en de relatie met jouw collega’s en cliënten. Maar bovenal op het werkplezier!

 

 

 

Na deze training:

  • Heb jij inzicht in je eigen houding en gedrag en het effect ervan op anderen.
  • Heb jij inzicht in jullie gemeenschappelijke grenzen en jouw persoonlijke grens bij agressie en kun jij deze bewaken.
  • Ben jij in staat om verschillende vormen van agressie herkennen en kun jij de-escalerend optreden.
Training omgaan met agressie: zelfverzekerdheid vergroten Beoordeeld met een 8.9 Neem nu contact op
Scan de code