Leren effectief te communiceren.

Effectieve communicatie begint bij jezelf, ook op je werk. Aan je mondelinge vaardigheden en gesprekstechnieken schaven, heeft dan ook direct nut. In deze communicatie training leer je hoe je meer uit je gesprekken haalt. Je wordt je bewust van hoe je overkomt op anderen.

Wat is het?

Doorvragen en niet langs elkaar heen praten. Horen wat wel én wat niet wordt gezegd. Het klinkt zo makkelijk, maar effectieve communicatie is dat allesbehalve.

Deze training ‘Leren effectief communiceren” is ontwikkeld om jou praktische tips en tricks te geven, welke je het meteen toe kunt passen. Je gesprekken liepen nog nooit zo soepel! Je krijgt handvatten voor in de praktijk, oefent gespreksvaardigheden met een trainingsacteur en ervaart door effectieve communicatie direct effect. Tijdens deze training “leren effectief communiceren” krijg je het luisteren, doorvragen en feedback geven in één meteen onder de knie. Naast deze mondelinge gespreksvaardigheden gaan we tijdens de training aan de slag met je ‘non-verbale communicatie’. Ook zaken als intonatie, uitstraling en lichaamshouding doen er immers toe.

Voor wie?

Een ieder die een black-out krijgt tijdens een belangrijk gesprek of zich juist wil ontwikkelen in zijn of haar communicatie met anderen.

Jouw Resultaat

 

 

 

  • bent je bewust van je manier van communiceren en wat je daarbij uitstraalt
  • Je wordt sneller begrepen en hebt minder last van miscommunicatie
  • Je luistert actief en stelt de juiste vragen op het juiste moment
  • Je geeft anderen effectieve feedback
  • Je zet je boodschap kracht bij met gerichte non-verbale communicatie
Scan de code