Stopagressie.nl

Trainingsacteur’s

Bij stopagressie.nl maken we gebruik van professionele trainingsacteurs om realistische scenario’s te creëren waarin deelnemers hun vaardigheden kunnen trainen. Dit helpt hen bij het effectief omgaan met agressie, conflict, en moeilijke gesprekken in hun dagelijkse werk. Trainingsacteurs worden ingezet om een veilige leeromgeving te bieden waarin situaties nagebootst worden, zodat deelnemers kunnen oefenen en verbeteren.

Werkgebieden van een Trainingsacteur:

Communicatietraining: Onze trainingsacteurs spelen vaak de rol van klanten, collega’s of andere gesprekspartners om gespreksvaardigheden te oefenen. Dit helpt de deelnemers om zich voor te bereiden op moeilijke gesprekken, onderhandelingen of klantcontact.

Conflicthantering: In trainingen gericht op conflicthantering spelen onze acteurs rollen waarin emoties en spanning oplopen. Dit zorgt ervoor dat deelnemers leren om effectief te reageren op en omgaan met conflictsituaties, zonder dat de situatie escaleert.

Leiderschapstraining: Een trainingsacteur kan een medewerker, collega of leidinggevende spelen om deelnemers te helpen bij het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, zoals het geven van constructieve feedback of het aansturen van een team.

Klantcontact: Voor organisaties die veel te maken hebben met klanten, kunnen onze trainingsacteurs de rol van klant aannemen in situaties zoals klachtenafhandeling of verkoopgesprekken. Dit helpt medewerkers om hun communicatie en klantgerichtheid te verbeteren.

Voordelen van het werken met een Trainingsacteur: Het inzetten van trainingsacteurs biedt een veilige leeromgeving waarin fouten mogen worden gemaakt en van geleerd kan worden. Onze acteurs creëren levensechte situaties die de training relevanter en effectiever maken. De directe feedback die ze geven op het gedrag en de aanpak van de deelnemer zorgt voor een snel leerproces en betere resultaten in de praktijk.

Voor wie is het nuttig? Onze trainingsacteurs worden ingezet in uiteenlopende sectoren, zoals het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid. Iedereen die zijn of haar communicatieve vaardigheden wil versterken, of beter wil leren omgaan met uitdagende situaties, kan profiteren van een training met een van onze professionele acteurs.

Neem nu contact op

Trainingen die wij geven

Trainingen

De-escalatie training

Deze training is geschikt voor alle organisaties die te maken kunnen krijgen met agressief gedrag op de werkvloer. De training vergroot de zelfverzekerdheid van jouw medewerkers en team bij het omgaan met agressie en emoties van anderen.

Pesten doen we niet!

Dit programma is specifiek ontworpen om bedrijven en onderwijsinstellingen te helpen bij het voorkomen en aanpakken van pestgedrag op de werkvloer en in de klas.

Naast de onderstaande trainingen bieden wij ook op maat gemaakte (agressie)trainingen aan.

Neem nu contact op

Wie wij zijn

Trainingsacteurs

Scan de code